Pysselträff i Avesta

För en liten tid sedan var jag på mitt livs första pysselträff i Avesta Folkets Park! Superkul, och en helt ny upplevelse att få tillbringa en hel helg med kreativa energier, tillsammans med nära 100 andra pysslande personer. Under helgen var det diverse tävlingar och utmaningar, och Engströms Artstudio, som var anordnare, hade mässa och försäljning hela helgen. Förra året var jag bara på mässan och handlade – i år var det pysslandet som fick ta största delen, köpte faktiskt inte så mycket i år. Kan vara ett tecken på att jag handlat upp mig rätt rejält under året….

Först ut av tävlingarna var med tema hav – vi fick en bild och en färgskala att pyssla valfritt projekt efter. Det här blev mitt bidrag:   

temakort

Därefter var det dags att börja pyssla lite på egna idéer. En uppmuntran och ett grattis till en duktig tjej blev nästa projekt. Jag tycker det blev riktigt bra, och det blev uppskattat! Det är ett litet etui modell läppsticksfodral, där jag gömde fyra stycken kulor av Ferrero Rochers goda choklad.

lipstickcase

Ett redan tidigare påbörjat chokladkort fick jag äntligen klart! Lite neutrala, dova färger den här gången:

chokladkort3

Och så sista tävlingen jag deltog i, vi fick en layout, och fick pyssla eget projekt – mitt bidrag blev ett chokladkort denna gången. Användbara att ha färdiga till kommande behov, istället för en blomma eller en snabb grattishälsning. Just detta blev ett Tack-kort med plats för en chokladkaka.

chokladkort4

Så helgen blev ganska produktiv, även om största behållningen var att få delta i detta härliga event, med alla dessa kreativa underbara människor! Jag är given på nästa mässa igen!

pysselträff 2015

Kreativa hälsningar

/Tina