Ett egetkomponerat format

När någon fyller 50 ska det vara lite extra. Penninggåva, så någonstans att stoppa sedlarna behövs. Det är alltid roligt om det händer lite, om man får jobba lite för gåvan, inte bara öppna ett kort. Tycker jag. Så jag gjorde ett kort med utvik, uppvik och en liten folder till pengarna till den blivande 50-åringen. Vet inte om det var så uppskattat – killar… –  men kul hade jag!

Framsidan fick papper med dagstidningstryck och stämplar med urtavlor och snirkliga hörn. 50kort1a

Jag valde papper med noter till insidan, Beautiful songs, tema musik till en musiker. Stämplade lite här och där med en blomma jag älskar. Sångfåglar som dekoration såklart. 50kort1b

Och en liten ficka under fliken, där jag placerade den lilla foldern som innehöll pengarna. 50kort1c

Det behövdes ett extra grattiskort till en annan som fyllde samtidigt, så jag testade craft papper, embossing och resist teknik. Det blir det fler gånger!

craft

 

/Tina